DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2009.06.26. 09:09 hodosy

Sziasztok.

Ezt a blogot azért hoztam létre mert, olvasgattam a bkvfigyelőt, láttam hogy milyen sokat írnak, itt Debrecenben már régóta lehet hallani hogy a DKV át fogja venni a helyi tömegközlekedést a Hajdú Volántól eddig csak a villamosokat, a trolibuszokat és a parkolást üzemeltette de most eljött az idő július.1-jétől a buszokat is a DKV vezezi ezért arra gondoltam hogy, itt is történni fog mindennap jó vagy rossz kérlek titeket, hogyha akármi történik legyen az dicséret, panasz írd meg nekem a dkvfigyelo@gmail.com email címre. Tényleges indulás áfaemeléskor vagyis Július 1.

Induláskor egy meglepetés videóval szolgálok nektek.

 

Összesen 140 db új busz fog közlekedni ebből 40darab  Volvo B9la-Alfa CIVIS 18 típusú. 18 méter hosszú 53 ülőhellyel rendelkezik és 94 állóhellyel rendelkezik.

A másik 100 db busz Volvo B9L-Alfa CIVIS 12 típusú. 12 méter hosszú 28 ülőhellyel és 72 állóhellyel rendelkezik.

A buszok az Euró 5-ös környezetvédelmi követelményeknek megfelelő dízelmotorral, alacsony padlós és klimatizált utastérrel rendelkeznek.

 

2 komment

Címkék: dkv figyelő indulas


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr421209330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

homokhat_ · http://debrecen-jozsa.hu 2009.06.26. 09:21:16

Üdvözlöm az elhatározásodat sok sikert és sok posztot kívánok kíváncsian várom a meglepetést videót.
süti beállítások módosítása