DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2011.04.17. 12:22 Zsigmi

Gyorshír: Fórum a helyi tömegközlekedésről

A Debbenet blog a Debreceni Regionális Közlekedési Egyesülettől megtudta, hogy a Hajdú-Bihari Napló (Inform Média, naná!) fórumot rendez a debreceni tömegközlekedésben várható változásokról.

A rendezvény április 19-én, kedden 18 órakor kezdődik, helyszíne a Szoboszlói út 50. alatt található Semann Étterem. A fórumon részt vesz Nagy Attila, a DKV Zrt. vezérigazgatója is.

A DKV-figyelő is megpróbál eljutni az eseményre; bokros teendőit látva biztosat nem ígér, de igyekszik. Aki viszont szeretné feltenni kínzó kérdéseit, feltétlenül legyen ott kedd este, utána pedig ossza meg élményeit velünk!

Szólj hozzá!

Címkék: média közlekedés debrecen dkv napló derke


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr622833294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása