DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2011.04.14. 19:59 Zsigmi

Gyorshír: 2012-re tervezi a DKV a nagy reformokat

A Dehir.hu mai híre szerint a DKV rövidtávú tervei között szerepel a trolik felsővezetékeinek és váltóinak cseréje és az elektronikus utastájékoztató rendszer megújítása a kettes villamos építésével egyidejűleg.

A Petőfi téri új tömegközlekedési csomópont megvalósíthatósági tervei még bírálatra várnak, az építkezés költségét 20 milliárd forintra teszik.

Az utazási szokásokról idén tavasszal készült felmérés adatait várhatóan májusra értékelik ki, az eredményeket 2012-ben, az úgynevezett "integrált városi menetrendben" látjuk majd viszont.

2 komment

Címkék: lapszemle közlekedés debrecen dkv


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr742826590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zotya 2011.04.16. 13:55:11

Akkor ide is írom:
Felhívnám a figyelmet, hogy a DERKE által rendezett konferencia, (amiről egy szó nem esik) pontos témája a Debrecen-Nagyvárad vasúti kapcsolat helyreállítása.

A dehir csak egy többször átszűrt alig 12%-os gyümölcstartalmú almalevet kínált, amely nyomokban almát is tartalmazhat.

www.derke.hu/sajtokozlemenyek/egyutt_regioval_konferencia_2011_aprilis_14_debrecen_2011_04_13

Zsigmi · http://dkvfigyelo.hu 2011.04.17. 12:11:33

@Zotya: A konferenciás részt szándékosan hagytam ki a hírből, mert a poszt beküldésekor a konferenciának már vége volt. Ha lesz sajtóközlemény vagy cikk a konferencián elhangzottakról, azt szívesen közzétesszük.

A Dehir.hu-t mindig fenntartásokkal kezelem, ezért nem is pazaroltam több karaktert rájuk. Akit a propagandaszöveg érdekel, úgyis kattint a belinkelt hírre, és elolvassa. :)
süti beállítások módosítása