DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2012.03.28. 21:16 hodosy

Nem fordult be Kismacsra a 33E.

Mint ahogy a levélben is olvasható a 6:35-ös 33E nem fordult be Kismacsra, később a már valószínűleg jelentősen több utast próbált meg felvenni egy szóló. Sajnos ez több helyen is előfordul, csak inkább az utasok hallgatnak, örülnek ha oda érnek az úticéljukhoz.

Tisztelt Hölgyem-Uram!

Ezúton szeretném jelezni a DKV irányába, hogy a tegnapi napon azaz 2012.március 27-én a reggeli órákban a Nagymacs-Debrecen között közlekedő 33E számú gyorsjárat ami 06 óra 35 perckor indúlt Nagymacsról nem fordúlt be Kismacs településre, hanem a településen a menetrendjébe beépített két megállóhelyet kihagyva a 33 számú Főúton egyenesen beközlekedett Debrecen irányába. Többen a buszmegállóban maradtunk, diákok-nyugdíjasok illetve munkába igyekvő felnőttek.Ezt követően a 06 óra 40 perckor  Nagymacsról induló 33 számu autóbusz jött be kiírásának megfelelően  Kismacs településre, ami megjegyezném egy sima "szóló" tehát nem csuklós busz volt és próbálta felvenni az utasokat  a megállókból, ami nem volt egyszerű.
Kérdezném a Tisztelt DKV megfelelő és az ezzel megbízott irányítójától, hogy minek tudható be a bent leírt probléma, talán a buszvezető nem megfelelő helyismerete, vagy úgy volt vele, hogy mint hajdanában a 33 számu autóbusz csak a 33 számu Főúton érintette Kismacs települést, vagy egyszerűen nem érdekelte, hogy ott is vannak utasok????
A másik kérdésem, hogy az új szemlélet filozófiába a DKV részéről egy kis ésszerűség nem fér bele, hogy a reggeli csúcsidőben  (07 óra) illetve délután  nem tudnának-e csuklós buszokat indítani a két település igen nagy utaslétszámát figyelembe véve, akár csak tanítási időszakban, ami az igen magas jegy illetve bérletárak mellett elvárható lenne.


Debrecen-Kismacs 2012.03.28.

Üdvözlettel: P.Z.

 

1 komment

Címkék: 33 33e kismacs nagymacs


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr664346631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danika4225 2012.08.25. 21:10:04

AZÉRT NEM JÁRNAK KI A SEMMI KÖZEPÉRE CSUKLÓSOK MERT ÖSZZ VISZ 40 VAN BELÖLUK A KICSIKBÖL meg 100 ÉS EZ VAN... MÍG A VOLÁN ÖSZZ 170 CSUKLóst ÉS 70 SZÓLÓT JÁRATOTT:::::::ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A HAJAMAT TÉPEM MIKOR-szor EGYMÁS UTAN 10 meg 10 EMBER NEM FÉR FEL A KIBASZOTT HOSZZU MENETIDŐNÉL
süti beállítások módosítása