DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2012.02.21. 22:00 hodosy

Apró szöszenetek

Ide azok az észrevételek kerülnek amelyek nem kerültek külön posztba, de mégis fontosnak tartjuk őket:

2012.06.04:

Jó napot kívánok! Panaszt szeretnék tenni a mai napon a LMG-058as
rendszámú 42y jelzésű autóbusz vezetőjére aki a Nagyállomás irányából
ment a Cora felé, 17:00 körüli időpontban jeleztem leszállási
szándékomat a Karacs F. megállóhely előtt de a busz nem állt meg!
Szóltam a vezetőnek aki csak legyintett, és majd a következő
megállónál mikor ismét jeleztem a középső ajtónál, az elsőt nyitotta
ki ugy hogy flegmán és felháborodva még ő mondta a magáét! Kérem
intézkedjenek, remélem még időben szóltam. Köszönöm!

2012.03.02:

Sziasztok!

Először is ezzel a két szösszenettel kezdeném! Keresd a hibát! Igényes munkát végeztek a DKV munkatársai, egy plakáton két ekkora hiba, gratulálok!!
Külföldi tartózkodásom alatt is hű olvasója voltam a blognak, de hazaérkezésem után rá kellett jönnöm, hogy semmi sem változott a debreceni tömegközlekedésben. Az esetem igen friss, mivel ma este történt. 39 fokos lázzal, nyúzottan és gyengén szerettem volna hazajutni a 35-ös autóbusszal gyógyszertári látogatásom után. Az LMG-012 forgalmi rendszámú busz 18:20 perckor gördült be a Piac utcai Alexandra könyvesbolt megállójába. A sofőr az első ajtós felszállás során kérte a menetjegyeket és bérleteket. Udvariasan kértem tőle 1 db. jegyet. Sajnos a legkisebb pénzösszeg 1000 forintos volt nálam (volt nem egy olyan kedves sofőr a múltban, aki nagyobb címletből is készségesen visszaadott..). Kérdezte a sofőr, hogy tudok-e kisebbet adni. Illedelmesen feleltem, hogy sajnos nem. Erre közölte velem bunkó és arcátlan hangnemben, hogy menjek és váltassam fel a könyvesboltban VAGY vásároljak 2 db. jegyet! Itt már leesett
 , hogy direkt szórakozik és vissza tudna adni simán! Közöltem vele, hogy nagyon rosszul vagyok és oldjuk már meg a dolgot, erre nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazva lezavart a buszról és még az elindulást követően is mutatta nekem, hogy a ő a király és a nagy fiú! Megmondom őszintén, hogyha nem lettem volna ennyire rosszul és kiszolgáltatva, akkor nem tette volna zsebre, amit tőlem kap! De kicsi  ez a város, biztos fogunk még találkozni! Remélem amikor az édes anyukája is hasonlóan beteg lesz, vele is ugyanígy fognak eljárni! Szó sem volt potyázásról vagy bármi sértőről, a sofőr jót szórakozott, hogy így kicseszett egy beteg emberrel. Gratulálok!

Kitartást és problémamentes közlekedést kívánok Mindenkinek!

Panjabi

 


 

2012.02.21:


2012.02.16. 43as nagyállomástól 7.35.helyet 7.47kor.indult és minden meg állóban egy ajtózott  a 040es rendszámu autóbusz nem volt elég hogy 12.perc késéssel  indult és még neki állt feljebb   nem tudom hogy mi fizetünk a bérletért és még rendes szolgáltatást sem kapunk érte nem ártana ha néha valaki felfigyelne ezekre a dolgokra   Tisztelettel  Szakályné

 



Felháboritonak tartjuk több utastársaimmal együtt ami a tömegközlekedésben  van. A 44-es járattal közlekedünk vagyis közlekednénk ha normálisan járna,de sajnálatos modon kimarad vagy kis buszt küldenek ami nem tud elindulni ha sokan vannak rajta. Jó volna ha kivizsgálnák a felháboritó helyzetett, és intézkednének. Ha nem tudnak ezen jó irányban változtatni akkor a buszokról a pontos közlekedés kiszámitható szolgáltatás feliratott töröljék.

T. A.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr264161771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panjabi 2012.03.03. 00:18:33

kepfeltoltes.hu/view/120302/F_nyk_p0012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/view/120302/F_nyk_p0013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sziasztok!

Először is ezzel a két szösszenettel kezdeném! Keresd a hibát! Igényes munkát végeztek a DKV munkatársai, egy plakáton két ekkora hiba, gratulálok!!
Külföldi tartózkodásom alatt is hű olvasója voltam a blognak, de hazaérkezésem után rá kellett jönnöm, hogy semmi sem változott a debreceni tömegközlekedésben. Az esetem igen friss, mivel ma este történt. 39 fokos lázzal, nyúzottan és gyengén szerettem volna hazajutni a 35-ös autóbusszal gyógyszertári látogatásom után. Az LMG-012 forgalmi rendszámú busz 18:20 perckor gördült be a Piac utcai Alexandra könyvesbolt megállójába. A sofőr az első ajtós felszállás során kérte a menetjegyeket és bérleteket. Udvariasan kértem tőle 1 db. jegyet. Sajnos a legkisebb pénzösszeg 1000 forintos volt nálam (volt nem egy olyan kedves sofőr a múltban, aki nagyobb címletből is készségesen visszaadott..). Kérdezte a sofőr, hogy tudok-e kisebbet adni. Illedelmesen feleltem, hogy sajnos nem. Erre közölte velem bunkó és arcátlan hangnemben, hogy menjek és váltassam fel a könyvesboltban VAGY vásároljak 2 db. jegyet! Itt már leesett, hogy direkt szórakozik és vissza tudna adni simán! Közöltem vele, hogy nagyon rosszul vagyok és oldjuk már meg a dolgot, erre nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazva lezavart a buszról és még az elindulást követően is mutatta nekem, hogy a ő a király és a nagy fiú! Megmondom őszintén, hogyha nem lettem volna ennyire rosszul és kiszolgáltatva, akkor nem tette volna zsebre, amit tőlem kap! De kicsi ez a város, biztos fogunk még találkozni! Remélem amikor az édes anyukája is hasonlóan beteg lesz, vele is ugyanígy fognak eljárni! Szó sem volt potyázásról vagy bármi sértőről, a sofőr jót szórakozott, hogy így kicseszett egy beteg emberrel. Gratulálok!

Kitartást és problémamentes közlekedést kívánok Mindenkinek!

Panjabi

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2012.04.15. 22:12:33

Olyan bunkó sofőrök vannak, hogy csuda. Késik 5 percet, tetejébe első ajtózik és még fel van háborodva, ha szóvá tesszük (48-as busz). Ráadásul van egy """kedves""" sofőr, aki első ajtózik, a felét nyitja ki és szereti otthagyni az utasokat. Be vagyok 1-2-re rágva de nagyon!!!
süti beállítások módosítása