DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2010.10.11. 21:43 Zsigmi

Re: Vigyázz, frusztrált vezetők!

Hét hét, azaz negyvenkilenc nap telt el azóta, mióta Gábor panaszát elküldtük a DKV-nak elérhetőségével együtt. Ma megkapta hőn áhított válaszát, és elégedetten továbbította nekünk.

Tisztelt P. Úr!

 

Megkaptam levelét, melyben leírja az Önnel történt kellemetlen utazási eseményt 2010. augusztus 19.-én 8,45 órakor a Vezér utcáról induló 14-es viszonylat Nyék utcai megállóhelyen a Nagyállomás irányába.

 

Az esetet kivizsgáltam és a vizsgálat során egállapítottam, hogy autóbuszvezetőnk nem a Társaságunk elvárásai szerint végezte munkáját, melyért figyelmeztetésben részesítettem.

 

Oktatásainkon kiemelt figyelmet szentelünk dolgozóink helyes kommunikációs készségeinek fejlesztésére.

 

Jobbító szándékú levelet köszönöm az Önnek okozott kellemetlenségért elnézését kérem és remélem, hogy a jövőben megelégedéssel veszi igénybe közösségi közlekedési szolgáltatásainkat.

 

Tisztelettel:

Miklós István

Autóbusz üzemvezető
 

Hogy is van az a közhely a halvánnyal meg a reménysugárral? Mindegy... Az utasok nevében köszönjük!

1 komment

Címkék: közlekedés busz debrecen dkv reakció panasz válasz cívisbusz


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr842363985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rpipi 2011.08.12. 09:32:16

MA A 22-ES BUSZRA AKARTAM FELSZÁLLNI ÉS MEGKÉRDEZTEM A SOFŐRT, HOGY A HATVAN UTCA FELE MEGY A VÁLASZ DURVÁN NEM TUD OLVASNI. A VEZETŐK AZT HISZIK HOGY ÁLLATOKKAL BESZÉLNEK. UGYAN EZEN A BUSZON AKARTAM VISSZA JÖNNI A JÓKAI UTRÓL NEM MERTEM FELSZÁLLNI MERT BÖSZÖRMÉNYI Ű
ÚTI TÁBLA VOLT KITÉVE HOL OTT A VINCELLÉRE JÖTT.
süti beállítások módosítása