DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2010.08.05. 20:11 hodosy

No 24, sok para

Az alábbi panaszhoz hasonló esetek valószínűleg nap mint nap meg történnek a DKV-járatain. Zsolttal a 24-es járaton történt, de volt már a 36os-on akkor sem foglalkoztak vele és valószínűleg most sem fognak.

 

Sziasztok!

Egyik barátom ajánlotta a blogotokat, miután elmeséltem neki egy ma reggeli tömegközlekedési esetet, amit nemsokára ecsetelni is fogok. Kérlek, hogy tegyétek be ezt a sztorit a blogotokba, hogy minél többen tudják meg, hogy semmi sem fenékig tejföl, ha a DKV-ról van szó!


Nos, ma reggel történt velem, hogy ép indultam a nyári szakmai gyakorlatom helyszínére, ahova rendszeresen 24-essel közlekedek, vagy ha lekésem, akkor trolival meg villamossal...bár azokról is meg tudnék említeni egy (jó)pár késést, a mostani eset a ma reggeli (2010. 08. 05.) 9:35-kor, a Doberdó Utcáról induló 24-est célozza meg, ami sajnos gyorsan elhagyta a tett helyszínét, én meg túlságosan is el voltam foglalva azzal, hogy nézek ki magamból (a többi utassal együtt, mert rajtam kívül legalább 7-8 ember várakozott a Kemény Zsigmond utcai megállóban), és sajnos nem jegyeztem meg a busz rendszámát...de az, hogy mikor indult és honnan már biztos elég ahhoz, hogy beazonosítsák a vezetőt - bár nem hinném, hogy erre valaha is sor kerül.

Mindenesetre elég annyi hozzá, hogy a Kemény Zsigmond utcai megálló előtt közvetlenül van egy közlekedési lámpa, és ahogy az a lámpa zöldre váltott, a 24-es - tömve utasokkal, szóval még azt sem lehet elmondani róla, hogy 'Próbájárat' vagy 'Tanulójárat', mert a kijelzőre egyértelműen ki volt írva, hogy hanyas busz, és hogy merre is megy... -, uccu neki, olyan szépen elhúzott a megálló előtt, hogy mi, az utasok, csak úgy néztünk utána, majd egymásra. A vezetőnek ráadásul eszébe sem jutott, hogy legalább egy pár méterrel odébb megálljon, mert még csak nem is fékezett!

Írtam is a DKV 'Ügyfélszolgálatának' egy kevés szarkazmussal meghintett köszönőlevelet, amelyben kifejeztem véleményemet erről az egészről, bár nem hiszem, hogy túlságosan érdekelné őket, még akkor sem, ha csak úgy úszkálnak a hitelben.

Mindenesetre ajánlom eme esetet blogotokra!

Üdv,

Zsolt

 

1 komment

Címkék: 24 busz dkv megálló


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr682201939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panjabi 2010.08.06. 16:13:16

Nem is fognak semmit sem tenni ezekkel a sofőrökkel, hanem csak egy jót röhögnek az utasokon ezek a gerinctelenek a nap végén! Ez nem egyedi eset, naponta megesik, a sofőrnek sietnie kell, mert nem akarja, hogy a végállomáson a frissen főzött kávéja elhűljön! Vicc ez az egész debreceni tömegközlekedés! Szerencsétlen vezetőség, bunkó sofőrök és paraszt ellenőrök! Köszönjük DKV!!!
süti beállítások módosítása