DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2010.05.20. 14:08 dkvfigyelo

Válasz a DKV-tól

Még réges régen, február végén megpróbáltuk felvenni a kapcsolat a DKV vezetőségével, de akkor semmiféle választ nem kaptunk. Ezelőtt három nappal újra megpróbáltuk, és a korábbi feltételezéseinkkel ellentétben, most vették a fáradtságot és írtak egy válaszlevelet, nem írtak kisregényt, és semmi érdemleges információt nem kaptunk, de legalább egyeztetnek a DKV Zrt. igazgatóival és ha érdekesnek tartják akkor jelentkeznek.

 

Általunk elküldött levél: Tisztelt Kovács Attila Úr!

Szeretnénk felhívni a figyelmét blogunkra, a DKV-figyelőre (http://dkvfigyelo.blog.hu), amely a Debrecen városi tömegközlekedéssel foglalkozik. Az oldal a budapesten ismert és elismert BKV-figyelő (http://www.bkvfigyelo.hu) mintájára jött létre, célunk véleményeket és építő jellegű kritikákat publikálni a helyi közösségi közlekedést illetően, valamint felületet adni az utasoknak saját tapasztalataik megosztására.

Számítunk a DKV Zrt. együttműködésére a tömegközlekedés színvonalának fejlesztése és az utaselégedettség javítása  érdekében. (A fővárosi blog tulajdonosának sikerült szoros együttműködést és kölcsönös kommunikációt kialakítania az ottani közlekedési vállalattal.) Várjuk nyilvános reakcióikat, közleményeiket az eddig megjelent és a jövőben megjelenő írásainkra.

Üdvözlettel a szerzők


 És a válaszlevél:   Tisztelt szerkesztők!    

 

Köszönjük a lehetőséget, átgondoljuk, egyeztetek a DKV Zrt. igazgatóival és ha érdekesnek tartjuk, akkor jelentkezünk.    

Üdvözlettel  

Kovács Attila

kommunikációs osztályvezető

 

 

1 komment

Címkék: levél válasz megkeresés


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr82018041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdBoyWW · http://twitter.com/edboyww 2010.05.20. 17:55:26

Sajnálatos, pedig teljesen jó ez a kezdeményezés.
süti beállítások módosítása