DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2010.01.05. 18:42 hodosy

Nem megállni.

Először is Boldog Új Évet Mindenkinek.
Sajnos nem sokan írnak sőt senki eddig egyetlen észrevételt kaptunk, bár ez jó is lenne ha ténylegesen minden rendben és kifogástalanul működne ami valószínűleg nem így van, egyetlen probléma van, hogy senki nem meri kifejteni a véleményét vagy elküldi egy kezelhetetlen, kegyetlenül lassú, reklámokkal tele lévő honlapnak (ezzel még semmit nem mondtam, gondolom sokan kitalálják miről van szó.)
A 36-os busz esete még tavaly történt dec-29-én, a 15:40 perckor Debrecen felé induló járaton minden rendben volt, egészen a Füredi utca (Újhelyi-Autó Kft.) nevű megállóig, ahol a busz egyszerűen nem állt meg.

A sofőr részéről a kifogás lehet a megállás ellen:

    •  nem jelzett senki,

    •  nem voltak a megállóban

Az én kifogásom pedig:

    •  a buszmegálló tömve volt,

    •  sokan álltak ott,

köztük több idős ember, ahogyan elmentünk a megálló előtt többen a botjukkal integettek, tehát azt is ki lehet zárni, hogy előtte lett volna egy  34-es vagy 35-ös busz ami ugyanazon az útvonalon jár ezen részén a városnak.
 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr911649588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

homokhat 2010.01.06. 06:30:21

Neked ez új jelenség? Mindennap tapasztalok ilyet ...vára pofátlanok a sofőrök büntetlenül ott hagynak a túróba.
süti beállítások módosítása