DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2010.10.12. 11:32 Zsigmi

Blogajánló: Kettes villamos: alagút a fény végén

Mindig szívesen olvassuk a Debbenetet, mert olyan hírekre is rábukkanunk, amelyről a királyi helyi média nem vagy nem észrevehetően számol be. A blogger kollégák most az Indexen bukkantak egy hírre, mely szerint "egyelőre nem kap pénzt Magyarország a Közlekedési Operatív Program keretében megvalósuló beruházások támogatására az Európai Uniótól".

A Debreceni Egyetemen kering egy híres mondás: "Semmi nem úgy van." Azt hiszem, ezt már joggal érthetjük az egész városra, országra.

1 komment

Címkék: média lapszemle közlekedés villamos


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr172364955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bboti86 2010.10.12. 13:06:52

Pici mindenütt ott van...
süti beállítások módosítása