DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2010.06.07. 14:04 hodosy

Össze-vissza közlekedik a 3-as troli

Kaptunk egy észrevételt Attilától, miszerint a 3-as troli  össze-vissza közlekedik a késő esti órákban akár kettő járat is kimarad, és eközben három 2-es troli is elhalad a megállóban. De ha ez nem elég előfordult az is, hogy a troli nem állt meg a megállóban.
Ha elég érdekesnek találják az igazgatók a DKV-figyelőt, akkor még sikerülhet is orvosolni a problémát.
 

 

Tisztelt DKV Figyelő!
 
A 3-as trolival lenne észrevételem. Mivel én ezzel a két járattal járok haza a későesti órákban a 20:55-kor és 21:10-kor induló 3-as (3A-s) trolibuszok össze -vissza közlekednek és ugyan így van a 21:55-ös és 22:10-es járatokkal is, mert mind két esetben ott vagyok a "Főnix Csarnok" elnevezésü megállóhelyen 55-kor, de akár fél órát is várok a járatra pedig 15 percenként közlekedik és csak 5 illetve 4 percre van a "Köztemető főkapu" vagy a "Kassai út". Ezért kérdezném: Miért kell azt látni, hogy ez alatt a fél óra alatt kettő vagy akár három 2 illetve 2A jelzésü troli megy el. Ha igazi szerencsés vagyok akár a 24-es busz is. És sajnálatra már volt olyan is, hogy a késő trolibuszvezető meg sem állt a megállóban pedig néhányan vártunk rá.
 
                                                             Tisztelettel: T. Attila -
                                                                                                Debreceni lakos

 

3 komment

Címkék: debrecen dkv trolibusz észrevétel troli 24 es


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr932062918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

srácz 2010.06.07. 20:40:05

Általános dolog, hogy a Főnix csarnoknál időnként nem állnak meg a buszok/trolik. A buszvezető látja, hogy túl sokan állnak a megállóban (és nincs leszálló), lassítás után továbbhajt. Az igaz, hogy (amennyiben mindenki arra az egy járatra várna) nem férne fel az összes ember aki a megállóban van(főleg a Campusos órák vége után van nagy tömeg), de néhányan igen, és sokszor nem adnak lehetőséget a sofőrök a felszállásra.

2010.06.08. 12:18:27

Tapasztalatom szerint mindíg, minden troli össze-vissza közlekedik.(aki nem hiszi , szánjon rá egy kis időt, és a Segner téren csekkolja az indulásokat, meglepő dolgokat fog tapasztalni)

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.07.02. 14:20:08

A Főnix csarnok felé még a madár (főnix) sem jár, nemhogy a trolik!
süti beállítások módosítása