DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2009.10.27. 11:37 hodosy

Panasz a 24-es járatra.

Üdv Kedves DKV Figyelő.

Azért írok, hogy elmondjam panaszom a DKV vállalattal kapcsolatban.
Sok tapasztalatom nincs e téren csak a 24-es járattal kapcsolatban. Eleinte nem voltak problémák a járattal csak néha volt az, hogy tömegnyomor volt a buszon. Ugye ez az a járat amelyik keresztül megy szinte egész Debrecenen s csukló nélküli járatot küldenek.

Az elmúlt 3 hétbe a 7:09-es és 9:15-ös időpontokban induló buszok nem hogy csak 10 perceket késnek hanem lehetetlen rá felférni... Ezért kellene azokban az időpontokban csuklós járatot küldeni, vagy 2db csukló nélküli járatot.
De amúgy nem csak ebben a két időpontban van tömegnyomor hanem szinte mindegyik időpontban.
Ráadásul sok az olyan ember aki a Köztemetőnél szál le s nem a 3 percenként jövö 2-es ill. 3as trolival közlekedik hanem a 24-es járattal.

Elviselhetetlen a 24-es járat közlekedése.

Üdv.
 

2 komment

Címkék: busz késés panasz 24 es


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr731478487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsigmi · http://dkvfigyelo.hu 2009.11.05. 13:16:52

Csatlakozom a posztíróhoz: a kora délutáni járatok, amelyeken sok egyetemista - köztük én is - szeretne eljutni az Egyetem téri campusról a Kassai útira, szintén lehetnének csuklós buszok, mert tarthatatlan a helyzet.

Koax K. Ábel 2009.11.15. 22:18:44

Szörnyű az egész menetrendje.
Fél óránként közlekedik hétköznap, 5 után... Ráadásul még állni sem lehet rajta!
süti beállítások módosítása