DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2010.08.07. 19:59 Zsigmi

Rendkívüli hír: Bombariadó a DKV járatain (frissítve!)

Az alábbi közleményt találtuk a DKV honlapján:

BOMBARIADÓ MIATT SZÜNETEL A HELYI KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉS

2010. augusztus 7

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy bombariadó miatt szünetel a helyi közösségi közlekedés.

A járművek folyamatos átvizsgálás alatt állnak, ezért határozatlan ideig autóbuszaink, trolibuszaink és villamosaink nem közlekednek. 

Elég friss lehet, mert 1-2 órával ezelőtt még (már?) rendben közlekedtek a helyi járatok. Mióta az eszemet tudom, ilyen nem történt még a városban. Remélem, ezután sem fog, ugyanis a bombával fenyegetés - amellett, hogy ebben az esetben több ezer utas célbajutását lehetetleníti el - terrorcselekménynek minősül.

Most érkezett:

22:00

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy várhatóan 22 óra 15 perctől az autóbusz-közlekedés is ismét menetrend szerint zajlik.

Utasaink eddigi türelmét és megértését ezúton is köszönjük!

20:35

Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy a Rendőrség befejezte a villamos-és trolibusz járműveink átvizsgálását. Ezért a teljes villamos- és trolibusz közlekedés várhatóan 21 órától ismét menetrend szerint zajlik.

20:00

A Rendőrség szakemberei jelenleg is vizsgálják a DK Zrt. járműveit.

Az átvizsgált járműveink folyamatosan állnak vissza a forgalomba. Ezért egyes autóbusz-, villamos- és trolibusz járatok közlekednek, de felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a jelenlegi közlekedés nem menetrend szerint zajlik.

Minden kedves Utasunknak megértését és türelmét köszönjük! 

 

3 komment

Címkék: közlekedés debrecen dkv


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr932206136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panjabi 2010.08.11. 11:19:34

www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/a-dkv-ellenoreivel-flortoltek-a-lanyok---kuldjon-hirt/cn/news-20100810-12335175

Biztos ezzel akarta a kreol bőrű ellenőrök minőségi munkáját és a végtelen sok DKV blamázst a "kitűnő" PR csoport szépíteni kicsi városunkban!!!

GRATULÁLOK!!!!

srácz 2010.08.12. 18:11:13

Szerintem a DKV-vezetőség csinálja a bombariadót. Amilyen pocsék anyagi helyzetben van a cég (azért vezették újra be a a havi bérletet, mert 10%-kal csökkentek a bevételek az elmúlt 1 évben) nekik csak jól jön a riadó: addig sem fogyasztják a járművek az üzemanyagot/áramot. A bevételkiesés meg minimális, csupán pár darab jegytől esnek el, amit ez idő alatt nem használnak fel, a bérletek már úgy is ki vannak fizetve :P

Zsigmi · http://dkvfigyelo.hu 2010.08.12. 18:55:11

@srácz: Érdekes konteó, de egy ilyen átvizsgálás nem kevés pénzbe kerül, amit valakinek ki kell fizetnie. (Közvetetten nekünk, utasoknak.)
süti beállítások módosítása