DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2010.03.30. 12:30 Zsigmi

Bréking: Rádióadó/vevő a tájékoztató oszlopokon?

Aki figyelmesen sétált a Doberdó utcai buszmegálló környékén, talán már észrevette, hogy a napokban valamit felszereltek a digitális kijelző tetejére, a KRESZ-tábla fölé. A szerelés módjából ítélve szerintünk valamilyen vezetéknélküli kommunikációs eszköz lehet - csak reménykedünk, hogy GPS berendezés.

Amint lesz további információnk, frissítünk!

Update: Kedvenc szennylapunk egy olvasói levélre (naná) hivatkozva megkérdezte a DKV-t, és megtudták, hogy a két szürke tányér valójában hangszóró, közöttük a fekete labda pedig kamera. (A hangszórók persze kezdettől fogva az oszlopokon vannak, a kamerák pedig néhány hónapja.) Nem tévedtünk tehát, amikor rádióadóra gondoltunk. Mindenesetre a közeljövőben feltesszük a DKV-nak a tömegközlekedés szempontjából valóban lényeges kérdéseket az antennával kapcsolatban.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: busz debrecen dkv civisbusz


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr591880487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása