DKV figyelő

Írjatok akármilyen DKV-val kapcsolatos észrevételt, panaszt a dkvfigyelo@gmail.com címre. Ha szeretnétek egy járattal kapcsolatban szavazást indítani pl. a 36-os járat újra a Dobozi lakótelepig közlekedjen, írjatok fent megadott címre.

Friss topikok

2010.10.13. 20:18 Zsigmi

Kattints, hogy ne kelljen taxiznod!

Előző posztunk gondolatmenetét folytatva: érdekes, hogy Debrecenben mindig minden fordítva működik. Noha az ország több nagyvárosában igen népszerűek az éjjeli tömegközlekedési járatok (elég csak Budapestre gondolni), nálunk - a 2. legnagyobb városban - valahogy mégsincsenek.

Augusztus huszadika éjjelén a DKV próbaképpen indított néhányat, majd a DERKE pár nap múlva megírta, hogy a járatok csurig tele voltak, még az utolsók is 70%-os telítettséggel közlekedtek. Ennek ellenére nem látszik, hogy az eredmények kiértékelése után a DKV bármit is tervezne a jövőben az éjszakai buszokat illetően.

Látjuk azonban, hogy facebook-csoportokkal Magyarországon elég sok mindent "el lehet intézni". Ezen felbuzdulva hozta létre Kristóf a "Legyenek DKV éjszakai járatok!" csoportot, amelynek már közel 2000 tagja van. Kristóf minden ezredik lájk után elküldi a csoport elérhetőségét a vállalatnak, hogy felhívja a figyelmüket: igenis van igény Debrecenben az éjszakai buszokra.

Aki csatlakozni szeretne (és van facebook profilja), itt megteheti.

1 komment

Címkék: közlekedés busz debrecen dkv cívisbusz éjjeli járatok


A bejegyzés trackback címe:

https://dkvfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr522369518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buszosok 2011.05.05. 18:59:22

nem tartom jó ötletnek az éjszakai járatokat.régebben sem voltak és meglehetett nélkülük élni,az hogy meg a fiatalok nem tudnak haza menni buliból hamarabb az az ő bajuk,ne igyanak annyit több pénzük marad és menjenek haza taxival.a jegyet nem hajlandó egyik sem megvenni mert túl drága,de bulizni van pénzük.
süti beállítások módosítása